Twitter logo

Digitala Almedalen c/o Boinstitutet

För att rädda planerade bostadsseminarier arrangerar Boinstitutet en alternativ digital Almedalsvecka med seminarier, samtal och mingel på boinstitutet.se.

 

ANMÄLNINGSPERIODEN HAR GÅTT UT. För frågor, kontakta verksamhetsledare Moa Andersson på moa.andersson@boinstitutet.se eller 076 125 11 01.

 

Det politiska samtalet får inte avbrytas för att vi sitter i karantän, det är viktigare nu än någonsin. Därför lanseras Digitala Almedalen c/o Boinstitutet, där organisationer kan sända planerade almedalsseminarier live. En samlingsplats för politiker, debattörer, organisationer och åskådare att mötas i digitala seminarium och mingel med tema bostad. Som en digital almedalsvecka, helt enkelt.

Hur fungerar det?

På boinstitutet.se kommer en sajt sättas upp för att erbjuda en samlad digital plattform för de bostadsseminarier som planerats för den nu inställda Almedalsveckan. Där kommer programmet uppdateras löpande. Boinstitutet kommer sträva efter en mix av olika teman, aktiviteter och organisationer i programmet, och kan komma att föreslå att seminarier som liknar varandra slås ihop till ett seminarium. Fyll i intresseanmälan senast den 30 april, så återkommer vi för att diskutera upplägg och svara på eventuella frågor och önskemål.

När?

Digitala Almedalen c/o Boinstitutet kommer pågå 29 juni, 30 juni och 1 juli. Livesändningar kommer att visas varje dag 08:30-16:00 från en studio på Norrlandsgatan 7 i Stockholm, där seminarier blandas med samtal och filmer, följt av digitala videomingel 16:00-17:00.

Vad kostar det?

Det är gratis att arrangera ett seminarium eller ett mingel på Digitala Almedalen c/o Boinstitutet. Det respektive organisation betalar är sin arbetstid för att planera sitt seminarium eller mingel, eventuella talararvoden och moderatorsarvode. Att använda sig av tekniken som finns tillgänglig i lokalen på Norrlandsgatan 7 är gratis.

Samarbetspartners

Digitala Almedalen arrangeras i samarbete med Skanska och IKEAs bostadskoncept BoKlok. Fler samarbetspartners kan tillkomma.

Länk till pressmeddelande

Kontakt

För frågor om programmet och medverkan- kontakta Boinstitutets verksamhetsledare Moa Andersson på 076 125 11 01, eller moa.andersson@boinstitutet.se.

Varmt välkomna att delta!