Twitter logo

Ny samarbetspartner till Digitala Almedalen c/o Boinstitutet

Stellar Capacity, ett globalt utbildningsbolag med inriktning på exponentiell teknikutveckling, digitalisering och ledarskap, går in som ny samarbetspartner till Digitala Almedalen c/o Boinstitutet.

– Vi är väldigt glada att, tillsammans med BoKlok, ha med Stellar Capacity som samarbetspartner. Deras utbildningar är särskilt viktiga nu, inte minst för aktörer inom bostadsbranschen, för att förstå nya digitala trender som uppkommer, säger Moa Andersson, verksamhetsledare för Boinstitutet.

Stellar Capacity är ett globalt utbildningsbolag där över 65 000 individer över hela Europa har tagit del av Stellars utbildningsprogram, föreläsningar, öppna chefskurser och anpassade medarbetarprogram inom digitalisering och resiliens. Stellar Capacity utbildar bland annat ledare som leder team på distans och har även skräddarsydda utbildningsprogram för företag som vill anpassa och utveckla sin affärsmodell jämte förändrade digitala förhållanden. Därtill genomför Stellar Capacity kartläggningar av digital kompetens. Läs mer här.

Claudia Olsson, VD för Stellar Capacity samt Styrelseordförande för Swedish for Professionals, inleder den första livesända dagen av Digitala Almedalen c/o Boinstitutet. Temat är “Corona – en skjuts framåt för digital omställning i bostadsbranschen”, där Claudia kommer tala om de senaste månadernas omvälvande förändringar som har påskyndat den pågående digitala omställningen.

Programmet för de tre livesända dagarna presenteras i början av juni på boinstitutet.se.