Twitter logo
29 Juni, 30 juni & 1 juli | 2020

Digitala Almedalen

c/o Boinstitutet

50 organisationer arrangerar livestreamade bostadssamtal

Samma dag som Almedalsveckan i Visby meddelade att arrangemanget ställs in på grund av coronakrisen lanserade Boinstitutet sina planer på en Digital Almedalsvecka.

Samtalet om bostadspolitik, bostadsbyggande och människors hem får inte avbrytas för att vi håller fysisk distans. För att rädda planerade bostadssamtal som skulle skett under Almedalsveckan i Visby arrangerar Boinstitutet, i samarbete med BoKlok och Stellar Capacity, en alternativ digital Almedalsvecka med seminarier, eftersnack och mingel.

50 organisationer arrangerar samtal om bostäder och samhällsutveckling. Ett tvärsnitt av de viktigaste bostadsfrågorna i Sverige, där de hetaste ämnena i programmet är klimat, digitalisering och, förstås, Corona.

Lyssna, kommentera och dela. Varmt välkommen att ta del av tre dagars livesända bostadssamtal 29 juni, 30 juni och 1 juli.

Presskontakter

För information om specifika seminarier och mingel kontakta repsektive arrarangör. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan för respektive programpunkt.För information om Digitala Almedalen kontakta:

Moa Andersson, verksamhetsledare Boinstitutet

moa.andersson@boinstitutet.se Tel 076 112 51 101

Erik Normark, kommunikationsansvarig

erik.normark@boinstitutet.se Tel 070 361 91 15

Pressmeddelanden och pressbilder

Pressmeddelande om Digitala Almedelen hittar du här