Twitter logo

Digital innovation på bostadsmarknaden – trender och möjligheter

Hemnet, SBAB och Homer.co delar insikter, trender och analyser på innovation inom bostadsmarknaden. En panel bestående av de tre svenska marknadsledarna inom bostadannonsering, boendeekonomi och digitalt hemägarskap diskuterar nya beteenden, teknik och verktyg. Hur förändras bostadsköparnas kravlista, riskaptit och beteende när de ska göra sitt livs största investering? Vilka digitala innovationer följer – och driver – utvecklingen för hemägare?

#proptech #fintech

Hemnet, SBAB och Homer.co

Hemnet är Sveriges största bostadsajt – platsen där 8 av 10 hittar sin bostad. hemnet.se

SBAB erbjuder Sveriges bästa bolån och vill bidra till bättre boende och boendeekonomi. sbab.se

Homer.co är Sveriges snabbaste växande tjänst för digitalt hemägarskap – spara allt om ditt hem i mobilen. homer.co

Cecilia Beck-Friis

VD, Hemnet

Cecilia Beck-Friis är VD för Hemnet, Sveriges största bostadsajt – platsen där 8 av 10 hittar sin bostad. Hemnets vision är att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär och har sedan starten 1998 varit en självklar mötesplats för mäklare liksom för säljare och köpare av bostäder och fastigheter.

Wilhelm Lundborg

Grundare, Homer.co

Wilhelm Lundborg är grundare av Homer, Sveriges snabbast växande app för hemägare. Homer ger dig en snygg och trygg plats att spara all info om ditt hem och hushåll. Homer har funnits sedan 2019 och har användare i över 30 länder.

Klas Danielsson

VD, SBAB

Klas Danielsson är VD för SBAB, som vill bidra till bättre boende och boendeekonomi genom att bland annat erbjuda Sveriges bästa bolån. SBAB ägs till 100 procent av svenska staten sedan bolaget grundades 1985.

Aurore Belfrage

Moderator

TechDiplomat

Kontaktperson

Wilhelm Lundborg

wilhelm@homer.co, 0708 550 808