Twitter logo

Nextdoor - den digitala mötesplatsen för grannar

Grannskapet har flera stöttepelare: grannar, lokala verksamheter och föreningar.  Tillsammans delar vi plats, identitet och förtroende. Närheten är viktigt speciellt i dessa tider och Nextdoors digitala natur ger omedelbar tillgång till ett starkare och trevligare grannskap. En kort presentation om hur Nextdoor är den optimala porten till samhällen byggda på tillit!

Nextdoor

Nextdoor är ett gratis privat forum för enbart grannar. Den skiljer sig markant från andra sociala appar då man som medlem anger sitt fullständiga namn och behöver verifiera sin adress, så att det på riktigt bara är människor som bor i ens område som är med i forumet.

Nextdoor

 

 

Maral Kalajian

Nordenchef på Nextdoor

Nordenchef på Nextdoor. Tidigare CMO på Watty & medgrundare till Peppy Pals & SUP46 FemTech. Hon utsågs till en av de 100 mest inflytelserika personerna på den skandinaviska startupscenen av The Nordic Web. Hon har utsetts till en av de 150 bästa kommunikatörerna i Sverige av tidningen Resumé & shortlistades till Industry Shaper på Global Women In Marketing priset. Maral har en Master i Entrepreneurship and IT från KTH

Kontaktperson

Maral Kalajian

maral@nextdoor.com, 0762 319 809