Twitter logo

Nya standarder på bostadsmarknaden efter coronakrisen

Coronakrisen har slagit mot bostadsmarknaden. Men vilken verklighet kommer vi gå ut i när samhället återgår till det mer normala? Inte samma som vi hade före Corona, i alla fall. Marknaden har hittat nya sätt att köpa, sälja och navigera mellan bostäder under krisen, som kommer fortsätta att användas. Däribland digitala hjälpmedel som förhöjt och förbättrat processer som tidigare var ineffektiva och kostsamma.

Vilka fler beteendeförändringar kan vi vänta oss stannar? Och vilka kommer tvinga oss till större förändring?

Mäklarhuset Real Estate Sweden AB

Mäklarhuset är Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med cirka 550 medarbetare på över 110 fristående, lokala kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien. Mäklarhuset har så länge man mätt kundnöjdhet i vår bransch antingen toppat listan eller varit i den absoluta toppen. Vi har helt enkelt nöjdare kunder. Mäklarhuset grundades 1973 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

maklarhuset.se

Erik Wikander

VD, Mäklarhuset

Erik Wikander, VD för ett av Sveriges ledande mäklarföretag och styrelseledamot inom flera IT/PropTech bolag, är en flitig debattör och innovatör inom mäklarbranschen. Erik har en lång bakgrund inom marknad/kommunikation och försäljning såväl som digitaliseringsprocesser. Han är en trendspanare som bidrar till att förnya bostadsmarknaden både inom och utanför Sverige.

Dick Karlsson

Medgrundare & Global Säljchef Diakrit

Dick Karlsson är medgrundare och Chief Sales & Marketing Officer på Diakrit, det svenska företaget som har blivit störst i världen på att producera digitalt innehåll och marknadsföring åt mäklarbranschen. Med över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen är Dick idag ansvarig för global försäljning och affärsutveckling samt är visionären bakom många av Diakrits innovativa lösningar.

diakrit.com

 

Malin Hart Randes

Regionchef OBOS Bostadsutveckling

Malin Hart Randes har en bred bakgrund inom bostadsutveckling, bostadsförsäljning och har arbetat med både nyproduktions- och successionsmarknaden. Hon har erfarenhet från digital utveckling och innovation inom området samt har studerat köpbeteende och drivkrafter hos bostadsköpare. Malin är regionchef inom den norska koncernen OBOS med varumärkena OBOS, Myresjöhus och Smålandsvillan inom nyproduktionssegmentet.

obos.se

 

Kontaktperson

Erik Wikander